Ολυμπιακός σε Κωστούλα : «Δεν πας πουθενά!»

Ούτε να το συζητήσει το θέμα Κωστούλα δεν έχει διάθεση ο Ολυμπιακός. Η απόφαση έχει παρθεί, πάει και τελείωσε! Ο Χαράλαμπος Κωστούλας θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά, θα αποκτήσει ενεργό ρόλο και με τα χρόνια ολοένα και μεγαλύτερο.

Μπορεί να γράφτηκε για πρόταση της Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να υπάρχει στα μπλοκάκια όλων των ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά στο τελευταίο ραντεβού για

την ανανέωση του συμβολαίου (σ.σ.: μέχρι το 2027 με εξαψήφιο νούμερο ετήσιων απολαβών) το μεγάλο boss ήταν ξεκάθαρο μια και ήταν παρών: «Δεν πας πουθενά.

Από το Sportime σας έχουμε ενημερώσει για τα «θέλω» του Ολυμπιακού εδώ και καιρό. Το έχουν πάρει απόφαση στον Ολυμπιακό για τον Μπάμπη Κωστούλα. Ο 17χρονος επιθετικός θα πάει στην καλοκαιρινή προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Κι όταν λέμε θα πάει, δεν εννοούμε πως θα είναι απλό συμπλήρωμα στις προπονήσεις. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά κανονικότατα.

Το πλάνο είναι αποτελέσει τον 3ο φορ τη νέα σεζόν. Πίσω από τον Ελ Κααμπί και έναν ακόμα που θα αποκτηθεί με μεταγραφή. Φυσικά, οι βλέψεις του Ολυμπιακού πάνε ακόμα πιο μακριά. Και λογικό είναι.

Το club τα επόμενα πέντε χρόνια θα σε κάνει Νο1», η ατάκα που εμφανίζει τις προθέσεις του Ολυμπιακού για τον Χαράλαμπο Κωστούλα (’07). Σαφές μήνυμα και στην φαμίλια που το τελευταίο 8μηνο το τηλέφωνό της δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από agencies του εξωτερικού.

Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια του μικρού από τον Βόλο για να αποδειχθεί αντάξιος του challenging… Αν θέλετε και μια εκτίμηση, θα το καταφέρει και με το παραπάνω.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα