Χατζισαφί: “Δεν έχω πάρει καμία απόφαση ακόμα”

Η μη κλήση του Εχσάν Χατζισαφί στην Εθνική Ιράν ήταν για πολλούς έκπληξη, ωστόσο ο μπακ της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα να αποσυρθεί από την ομάδα της χώρας του.

Τα ιρανικά ΜΜΕ πάντως εξέλαβαν τη μη κλήση του μπακ της ΑΕΚ από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αμίρ Γκαλενούι ως μια προσπάθεια ανανέωσης της Εθνικής ομάδας.

Η Εθνική Ιράν αντιμετωπίζει το Τουρκμενιστάν για τα ματς

των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Χατζισαφί σε δηλώσεις στην πατρίδα του να τονίζει πως δεν έχει πάρει απόφαση να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του: «Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν έχω πάρει καμία απόφαση να αποχαιρετήσω την Εθνική ομάδα. Θα υπηρετώ την Εθνική ομάδα αν ο κύριος Γκαλενούι το θεωρεί καλό».

Την ίδια στιγμή τα ιρανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Χατζισαφί εφόσον δεν κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα θα χάσει τη δυνατότητα να βρεθεί στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές με το Ιράν. Ο αμυντικός της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι τρίτος με 142 συμμετοχές, με τον Νεκουνάμ στην πρώτη θέση με 149 και τον Νταεΐ στη δεύτερη με 148.

Keywords
Τυχαία Θέματα