Χιμένεθ: "Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα"

Χιμένεθ: "Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα"osinteliΚυρ, 03/14/2021 - 21:23

Προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ και την ήττα στο Βόλο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports.

"Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένα ξεκάθαρο πρόβλημα στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε περισσότερες επιθέσεις, είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είχε τον έλεγχο, αλλά δεν έκανε πολλές φάσεις για

να σκοράρει. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είναι ένας καθρέπτης, που στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σέβεσαι κι αν δεν το σέβεσαι το πληρώνεις. Η ένταση και η συγκέντρωση δεν έλειψαν. Ισως έλλειπαν άλλα πράγματα. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε στο εσωτερικό", σχολίασε αρχικά ο Ισπανός στον Γιώργο Βασιλείου.

Για το αν αποτελεί πισωγύρισμα αυτή η ήττα, είπε: "Αυτό που βλέπω είναι πως ο Νταντσένκο παίζει όλο και καλύτερα στη γραμμή με τετράδα στην άμυνα. Αν και οι αντίπαλοι θα είναι δυνατοί η ομάδα έχοντας τον Μπακάκη, τον Σβάρνα, τον Λόπες θα δυναμώσει".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ και την ήττα στο Βόλο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports.

Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 21:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα