Χιρόνα: Μια ονειρική σεζόν για τους Καταλανούς

Φοβερή σεζόν διανύει η αρμάδα του Μίτσελ Σάντσεζ. Η Χιρόνα σε 12 αγωνιστικές της Λα Λίγκα έχει ήδη φωνάξει «παρών» και το αποδεικνύει περίτρανα και η βαθμολογία. Με τη νίκη της στην Παμπλόνα με 2-4 απέναντι στην Οσασούνα και μέχρι στιγμής απολογισμό 10-1-1 έχει κερδίσει την πρωτιά και μπορεί να ονειρεύεται έξοδο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον πρώτο λόγο τον έχει η διοίκηση, Ντέλφι Γκέλι, παλιά δόξα της Χιρόνα με 80 συμμέτοχες και 9 γκολ σε 2 διαφορετικές θητείες. Πρόεδρος του διοικητικού

συμβουλίου ο Πέρε Γκουαρντιόλα, αδερφός του Πεπ Γκουαρντιόλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πρόεδρος της Χιρόνα, έχει εμπιστευτεί για τρίτη σεζόν τον Μίτσελ Σάντσεζ, που ξεκίνησε το χτίσιμο της ομάδας από την από πέρσι.

Επενδύοντας στον Ντόβμπικ έχει αποτέλεσμα η ομάδα του Μίτσελ. Ο Ουκρανός επιθετικός έχει βάλει 6 γκολ και 6 ασίστ σε 12 συμμετοχές με τα Ερυθρόλευκα, έχοντας παίξει και στην Ευρώπη, όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς λίγκ με την Ντνίπρο. Ο 26χρονος επιθετικός μετά τις εμφανίσεις του με την Ντνίπρο, η Χιρόνα του προσέφερε πενταετές συμβόλαιο αξίας 14 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Ιβάν Μάρτιν, έχοντας έφεση τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση συνδυάζει τέλεια την “τέχνη” που πρέπει να έχει ένα “δεκάρι” στο ποδόσφαιρο, αλλά και ως δεξιός εξτρέμ αλλά και χαφ. Με απολογισμό 11 συμμετοχές και 3 γκολ είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Χιρόνα τη φετινή σεζόν.

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ με παραστάσεις σε Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ και Μπάγερν Μονάχου έχει αποκομίσει τεράστιες εμπειρίες παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο, κάνοντας και πρωταθλητισμό, αλλά και κατακτώντας το Γιουρόπα Λιγκ με τους «Κόκκινους διαβόλους» απέναντι στον Αίαντα το 2017.

Η Χιρόνα έχει κερδίσει πολλά τη φετινή σεζόν και δικαίως βρίσκεται στη θέση που είναι στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Η συνέχεια θα δείξει αν το πρότζεκτ του Μίτσελ θα στεφθεί με επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα