Διαμαντίδης: «Θέλουμε το Κύπελλο» (vid)

Στην ανάπαυλα των ημιχρόνων του εξ αναβολής αγώνα Παναθηναϊκού-Ηρακλή στην Basket League, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τον στόχο κατάκτησης του κυπέλλου στο προσεχές Final-4 του Ηρακλείου (18-20/2), αλλά και για τις αυξημένες πιθανότητες που έχει η κυπριακή ομοσπονδία μπάσκετ να αναλάβει την διοργάνωση ενός ομίλου στην τελική φάση του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2025 και να προσκαλέσει

την Εθνική Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Η ομοσπονδία μπάσκετ της Κύπρου ζήτησε την βοήθεια μου στην προσπάθεια που κάνει και μετά χαράς την έδωσα. Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται η απόφαση και ακούγονται θετικές προδιαγραφές για να αναλάβει η Κύπρος, έναν όμιλο και εφόσον έχει προκριθεί η Εθνική Ελλάδας να προσκληθεί και να παίξει εκεί. Ελλάδα και Κύπρος είναι πολύ κοντά και θα είναι κερδισμένες και οι δυο χώρες και οι Εθνικές ομάδες τους.

Για τον Παναθηναϊκό: «Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητα της ομάδας σε καλά επίπεδα. Θέλαμε να πάμε καλύτερα στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε ακόμα δέκα αγώνες και η εικόνα μας είναι βελτιωμένη. Θέλουμε το Κύπελλο και είναι ο ένας στόχος της χρονιάς. Ο δεύτερος είναι το πρωτάθλημα. Ο Προμηθέας έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή. Χρειάζεται να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι για την πρόκριση στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα