Διαθέσιμο το AngerForce: Reloaded στο Xbox One

To vertical scrolling shoot' em up της Screambox Studio κυκλοφόρησε σήμερα στο Xbox Store.

H Ε-Home Entertainment και η Screambox Studio ανακοίνωσαν σήμερα την κυκλοφορία του AngerForce: Reloaded στο Xbox One.

Το

AngerForce: Reloaded είναι ένα vertical scrolling shoot 'em up που αποτίει φόρο τιμής στις κλασικές δημιουργίες του είδους που κυκλοφόρησαν στην δεκαετία του ΄90 στα arcades. Το υψηλών οκτανίων gameplay λαμβάνει χώρα σε μια εναλλακτική εκδοχή του 19ου αιώνα, στην οποία τα ρομπότ έχουν επαναστατήσει απέναντι στην ανθρωπότητα.Η δημιουργία της Screambox Studio χρησιμοποιεί ένα πρωτότυπο comic art style, το οποίο συνδυάζει την παραδοσιακή 2D τεχνολογία, με μια free-form deformation τεχνική, προσφέροντάς μας ένα ιδιόμορφο 3D-like αποτέλεσμα.

Στο AngerForce: Reloaded έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε τους χαρακτήρες μέσω randomly generated abilities και οι επιλογές σας θα έχουν τον ανάλογο αντίκτυπο στην πρόοδό σας στο παιχνίδι. Συνολικά υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά upgrades, τα οποία σε συνδυασμό με τα διαφορετικά special abilities, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας playstyle.

Επιπροσθέτως, οι επιδόσεις σας δημοσιεύονται στα σχετικά leaderboards και παράλληλα μπορείτε να καταγράψετε και να μοιραστείτε τα replays σας. Να σημειωθεί ότι το AngerForce: Reloaded υποστηρίζει και τοπικό συνεργατικό multiplayer για δύο παίκτες.

Το AngerForce: Reloaded κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 για PC και από σήμερα διατίθεται και στο Xbox One στην τιμή των 9.99€.

IGN Greece Προσφορές Xbox Store: 02/04/2019 H Microsoft ανακοινώνει Indie Showcase Stream ξεκινώντας από τις 26 Μαρτίου H Nintendo αποκαλύπτει τα top 10 indie παιχνίδια σε πωλήσεις στο Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα