Ένα DLC για το Control ανακοινώθηκε και μαζί του ένα tease για Alan Wake crossover

Επιστρέφουμε στο Bright Falls?

Η Remedy ανακοίνωσε ότι τέσσερις ενημερώσεις DLC θα είναι διαθέσιμες για το Control τους επόμενους μήνες, προσθέτοντας μια ποικιλία νέων mode και επεκτάσεις στην ιστορία.

Ο χάρτης πορείας του Control ξεκινά αυτό το φθινόπωρο με λειτουργία φωτογραφίας, επιτρέποντας στους παίκτες να σταματήσουν το παιχνίδι και να τραβήξουν φωτογραφίες της Jesse στο Oldest House. Μετά τον

Δεκέμβριο, το Expeditions είναι μια νέα λειτουργία παιχνιδιού στην οποία η Jesse πρέπει να βοηθήσει τον Security Chief Arish να διερευνήσει το Formation. Αυτό το mode θα περιλαμβάνει "μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις" στο παιχνίδι και θα απαιτεί τo καλύτερο gear και ικανότητες. Και οι δύο αποστολές και η λειτουργία φωτογραφίας θα είναι διαθέσιμες δωρεάν.

Το 2020 θα δει δύο νέα paid DLC να έρχονται στο Control: το Foundation και το AWE. Το Foundation θα κυκλοφορήσει στις αρχές του έτους και θα εξετάσει το Oldest House. Η Jesse πρέπει να διερευνήσει "τι βρίσκεται κάτω από το Bureau", το οποίο ακούγεται ιδιαίτερα απειλητικό. Το AWE θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2020 και θα λάβει χώρα σε ένα νέο τμήμα του κτιρίου - στον τομέα των ερευνών - όπου το Bureau διερευνά Altered World Events.

Το artwork για το AWE διαθέτει τα τρία αρχικά χωρισμένα οριζόντια, με artwork από το Control στο κάτω μισό και το εξώφυλλο του Alan Wake στο πάνω μισό με τον Alan να λάμπει τον φακό του ευθεία μπροστά. Θα λειτουργήσει το AWE ως crossover μεταξύ του Control και του Alan Wake;

Υπάρχει άφθονος χρόνος για να παίξετε βασικό παιχνίδι εν τω μεταξύ, και τρέχει καλύτερα από ποτέ, χάρη σε ένα patch απόδοσης που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceΜπορείτε πλέον να χαϊδέψετε σκυλιά στο Red Dead OnlineΈνα patch διορθώνει την απόδοση του Control στις κονσόλεςΤο Gears 5 περιλαμβάνει μια εκτενή αναφορά στο "Hamilton"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα