Ενεργοποιείται η λίστα του Χαριστέα

Από την ημέρα που παραιτήθηκε ο Σάββας Παντελίδης από προπονητής του Άρη, ο Άγγελος Χαριστέας, πήρε εντολή από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ώστε να ετοιμάσει λίστα υποψήφιων τεχνικών που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους «κιτρινόμαυρους» .

Όποιες επαφές έγιναν έπεσαν στο... κενό και σε εκείνο το χρονικό διάστημα πρυτάνευσε η λογική.

Οι υπεύθυνοι του Άρη δεν θέλησαν να εκβιάσουν καταστάσεις και μέχρι ένα σημείο δικαιώθηκαν καθώς τα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ
(εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός έδρας) ήταν απόλυτα ικανοποιητικά.

Οι δύο συνεχόμενες αποτυχίες με ΑΕΛ και Ολυμπιακό ωστόσο, έφεραν στην επιφάνεια προβλήματα που εδώ και καιρό ταλαιπωρούν τον σύλλογο και τα οποία ζητάνε άμεσες λύσεις.

Πέρα από τα αγωνιστικά που είναι πολλά, ένα επιπλέον ζήτημα που «καίει» είναι αυτό του προπονητή.

Ο Τόλης Τερζής, από συνεργάτης του Παντελίδη… μετακόμισε (μιλάμε για φέτος) στα τμήματα υποδομής και στην συνέχεια ανέλαβε ως πρώτος κόουτς προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια.

Απ΄ ότι φαίνεται όμως όχι για πολύ.

Αυτές τις στιγμές που το Χαριλάου μοιάζει με καζάνι που βράζει, ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας έχουν θέσει (εκ΄ νέου) επί τάπητος τα δεδομένα για την επόμενη μέρα.

Η απομάκρυνση του κ. Τερζή από την θέση του πρώτου προπονητή πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ οι εξελίξεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι απαραίτητο να τρέξουν ώστε να μην χαθεί επιπλέον πολύτιμος χρόνος για την πορεία της ομάδας.

Από Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία είναι τα ονόματα των υποψηφίων, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ονόματα που αυτή την ώρα απασχολούν τους ιθύνοντες του συλλόγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα