Ερ. Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις 2-2: «Έσωσε» τον βαθμό στο φινάλε ο Μπουκαρί (highlights)

Φανταστικό παιχνίδι στο Βελιγράδι για Ερυθρό Αστέρα και Γιουνγκ Μπόις με τέσσερα γκολ, αλλά χωρίς νικητή. Οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με τον Εντιαγέ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ρατσιόπι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις.

Οι Ελβετοί επέστρεψαν από τα αποδυτήρια «φουριόζοι», στο 48′ ο Ούγκρινιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα, πιάνοντας στον… ύπνο τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Η Γιουνγκ Μπόις πήρε

για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 61ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίτεν, στην παράβαση υπέπεσε ο Τζινγκά για χέρι.

Στο 88ο λεπτό ο Μπουκαρί «έδωσε» τον πρώτο βαθμό στον Ερυθρό Αστέρα κάνοντας το 2-2. Οι Σέρβοι είναι στην τελευταία θέση του Group G με μόλις έναν βαθμό ύστερα από 2η αγωνιστική για το Champions League, ενώ οι Ελβετοί είναι στην 3η θέση με την ίδια συγκομιδή.

Οι συνθέσεις:

Ερυθρός Αστέρας (Μπάρακ Μπάραχ, 4-2-3-1): Γκλάζερ, Μιχαΐλοβιτς, Ντράγκοβιτς, Τζινγκά, Ρόντιτς (62′ Ολαγινκά), Στάμενιτς (70′ Λούτσιτς), Ιν Μπέομ, Μπουκαρί, Ίβανιτς, Μίτροβιτς (70′ Κατάι) και Εντιαγέ (80′ Κράσο).

Γιουνγκ Μπόις (Ραφαέλ Βίκι): Ρατσιόπι, Γιάνκο, Καμαρά, Μπενίτο (47′ Αμέντα), Γκαρσία, Μάλες, Νιασέ, Ούγκρινιτς, Ελία, Ίτεν (74′ Γκανβουλά), Μοντέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα