Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι 71-93: “Παρέλαση” από τους Ιταλούς

Η ομάδα του Μιλάνου είχε για κορυφαίο παίκτη της τον Μάοντο Λο, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας 32 πόντους με 4 /7 δίποντα, 6/7 τρίποντα ενώ μέτρησε ακόμη 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Οι Ιταλοί έλεγχαν τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν την νίκη χάρη στο ξέσπασμα τριπόντων κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου. Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας στο ίδιο διάστημα είχε 0/7 τρίποντα με αποτέλεσμα, η πλάστιγγα να γύρει υπέρ της Αρμάνι.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα με τον Νταβίντοβατς να είναι εύστοχος από την γραμμή του τρίποντου.

Η Αρμάνι απάντησε με σερί 12-0 για το 47-53 και με τον ασταμάτητο Λο να πετυχαίνει 20 πόντους. Η διαφορά κορυφώθηκε σε διψήφιο νούμερο (51-61), προτού ο Αστέρας μειώσει για το 56-63 του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Ντα Σίλβα με τρίποντο αναπτέρωσε το ηθικό των 18.000 φίλων της σερβικής ομάδας στην «Stark Arena», οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να πλησιάζει σε 61-66. Ο Λο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Γερμανός είχε κέφια και ξαναέβαλε σε θέση οδηγού την ιταλική ομάδα με διψήφια διαφορά, φτάνοντας τους 32 προσωπικούς πόντους και 6/7 τρίποντα.

Έτσι, οι Λομβαρδοί πανηγύρισαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 4-6. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποχώρησε στο 3-7.

Keywords
Τυχαία Θέματα