Ερυθρός Αστέρας: Έλυσε το συμβόλαιο του Νέιπιερ με τον όρο να υπογράψει μόνο στην Αρμάνι

Ο Ερυθρός Αστέρας και ο Σαμπάζ Νιέπιερ “χώρισαν” και τυπικά μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον Αμερικάνο παίκτη που ήθελε να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο σερβικός σύλλογος άφησε ελεύθερο τον Νέιπιερ, με ιδιωτικό συμφωνητικό ότι θα υπογράψει μόνο στην ιταλική ομάδα και δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αποδέσμευση του για άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του Νέιπιερ αναφέρει:

“Προκειμένου να αποφευχθούν δημοσιεύματα, παρανοήσεις και φήμες

(όπως έγινε τις προηγούμενες ημέρες), αλλά και για να προστατευθεί η ακεραιότητα του κύριου Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει για τα εξής:

Ο αθλητής Σαμπάζ Νέιπιερ ζήτησε στις 18 Δεκεμβρίου να αποχωρήσει από τον σύλλογο και ενημέρωσε πρώτα τον προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε δυο φορές τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την στιγμή που η πολιτική της ομάδας είναι να μην έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που αισθάνεται ότι δεν ανήκει σε αυτή και δεν θέλει να υποχρεωθεί να αγωνιστεί για αυτή, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε για την λύση του συμβολαίου του Σαμπάζ Νέιπιερ, υπό τον όρο να μπορέσει να αγωνιστεί στην συνέχεια μόνο για την Αρμάνι Μιλάνο.

Η κοινή λύση του συμβολαίου υπογράφηκε την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στο Βελιγράδι, με παρούσες και τις δύο πλευρές.

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο αποκλειστικά από τους επίσημους λογαριασμούς τους και θα ενημερώνει τον κόσμο με καθαρό τρόπο στον σωστό χρόνο για τις καθημερινές του δραστηριότητες, όπως και για την μεταγραφική πολιτική του”.

KK Crvena zvezda Meridianbet u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće #kkcz https://t.co/WnHdcDMNrD

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) December 21, 2023

Πλέον απομένει να ανακοινωθεί ο Νέιπιερ από την Αρμάνι Μιλάνο, επιστρέφοντας στην ιταλική ομάδα μόλις μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή του και ενώ πριν από έναν μήνα, ο Έτορε Μεσίνα είχε δηλώσει ότι ο Νέιπιερ…παρακαλούσε να επιστρέψει στο Μιλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερυθρός Αστέρας, Έλυσε, Νέιπιερ, Αρμάνι,erythros asteras, elyse, neipier, armani