Εθνική Ελλάδος: Πιάνει δουλειά ο Πογέτ με μια βαλίτσα στο χέρι!

Στις 21 Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί η κρισιμότερη αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος την τελευταία δεκαετία. Στον ημιτελικό των playoff του Nations League απέναντι στο Καζακστάν στην OPAP Arena κρίνεται το εισιτήριο για τον τελικό που θα στείλει μια ομάδα στο EURO της Γερμανίας. Ενόψει αυτής της αναμέτρησης ο Γκουστάβο Πογέτ αρχίζει άμεσα δουλειά μετά τις

ολιγοήμερες διακοπές του στη Μαρμπέγια.

Από την Ισπανία λοιπόν ταξίδεψε στην Αγγλία και το Λονδίνο, όπου και έχει μόνιμη κατοικία, ώστε να παρακολουθήσει απόψε την αναμέτρηση της Φούλαμ με την Νότιγχαμ για να δει από κοντά τον Βλαχοδήμο.

Εν συνεχεία αύριο, θα παραμείνει Λονδίνο, ώστε να δει την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Γουέστ Χαμ για να δει από κοντά τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Στη συνέχεια το πλάνο τον ήθελε να έρχεται στην Ελλάδα για να δει το ματς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, αλλά καθώς φαίνεται αυτό ματαιώνεται λόγω της αποχής των διαιτητών.

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να πάει στην Κωνσταντινούπολη για να δει τον Πέλκα και μετά στην Τραπεζούντα για να δει τους Κουρμπέλη, Μπακασέτα και Φούντα.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του στο Λονδίνοι ενόψει των εορτών πριν επιστρέψει στη χώρα μας για να βάλει το πλάνο πρόκρισης στην τελική του ευθεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα