Ναδάλ: Το outfit της επιστροφής του Ισπανού (pics)

Με την είδηση της επιστροφής του Ράφα Ναδάλ στο ATP Tour με πρώτο σταθμό το Μπρίσμπεϊν, παράλληλα αποκαλύφθηκε και το outfit του Ισπανού για το συγκεκριμένο τουρνουά.

Ο πρώην Νο1 του κόσμου θα φοράει ένα ανοιχτό πράσινο t-shirt της Nike Down Under, το οποίο θα συνδυάζεται με σορτς

επίσης πράσινο με το logo του Ναδάλ να βρίσκεται κοντά στις ραφές. Ο Ναδάλ θα φοράει επίσης λευκά παπούτσια Nike Court με εξωτερική πράσινη σόλα. 

Αυτή φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ επιλέγει το πράσινο χρώμα στα ρούχα του. Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας καριέρας του το έχει κάνει πολλές φορές με πιο πρόσφατη το 2022. Στο Roland Garros επίσης φορούσε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου, ενώ συμπλήρωσε το 2022 στα ATP Finals με πράσινο-μαύρο. 

Ο 22 φορές major πρωταθλητής έχει φορέσει πράσινα κατά τη διάρκεια του Roland Garros του 2005, στην indoor season του 2009, στο US Open το 2010 (στο πρωινό πρόγραμμα), το 2011 στο Μαϊάμι, το 2015 στο US Open (στο πρωινό πρόγραμμα), στην indoor season του 2020 και στο Roland Garros του 2021. 

Ο Ναδάλ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά από 12 μήνες στο Brisbane International το οποίο ξεκινάει στις 31 Δεκεμβρίου. 

The post Ναδάλ: Το outfit της επιστροφής του Ισπανού (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα