Εθνική ομάδα: Έτοιμη αλλά χωρίς Γιαννούλη (vid)

Η Εθνική ομάδα έκανε και την τελευταία της προπόνηση στη Ριζούπολης ενόψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με την Ιρλανδία στην “Αγιά Σοφιά” (Παρασκευή 21:45 Novasports Prime). Ένα ματς στο οποίο η νίκη κρίνεται επιτακτική διότι σε διαφορετική περίπτωση οι ελπίδες για πρόκριση μέσω του ομίλου θα έχουν εξανεμιστεί.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είχε στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γιαννούλη ο οποίος εδώ και δύο μέρες ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στο ξενοδοχείο για προληπτικούς λόγους,

αλλά είχε τους υπόλοιπους 27 παίκτες μαζί του. Παρόντες και οι Μπουχαλάκης και Αλεξανδρόπουλος που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους αλλά δύσκολα θα είναι στους 23 της αποστολής του αγώνα.

Σε ακόμα μία προπόνηση ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα, αλλά δύσκολα θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Έτσι στο αγαπημένο του 4-3-3 αναμένεται να βρουν θέση οι Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας και Γιακουμάκης. Θέση διεκδικούν οι Σιώπης και Παυλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα