Εθνική ομάδα: Με Βαγιαννίδη και Κωνσταντέλια οι κλήσεις του Πογέτ

Ο Ουρουγουανός προπονητής κάλεσε 32 ποδοσφαιριστές και όχι τυχαία, αφού στο πλαίσιο του ειδικού Camp που ετοιμάζει, θέλει να έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεση του, ώστε να δει με ποιους θα πορευτεί στα play off του Nations League.

Στις κλήσεις του Πογέτ, λοιπόν, για τον φιλικό αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου («Γ. Καμάρας», 19:00) και τον τελευταίο των European

Qualifiers με την Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου (OPAP Arena, 21:45) βρίσκονται ο Γιώργος Βαγιαννίδης του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ, αλλά και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα