Παναθηναϊκός: Πάει για ακόμα ένα παίκτη μετά τον Ναν – Φέρνει αλλαγές ο τραυματισμός του Χουάντσο!

Από ατυχία χτυπήθηκε άσχημα ο Παναθηναϊκός, που είδε τον Χουάντσο να τραυματίζεται και να μένει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ο Ισπανός υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια ανακαλύφθηκε το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημά του.

Άμεσα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να κάνει επέμβαση και να μειώσει την αποκατάσταση και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Αυτό

έρχεται σε μία αρκετά δύσκολη στιγμή του, αφού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε… στοχοποιηθεί από τον Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μέχρι στιγμής μάλιστα δεν είχε καταφέρει να πείσει ειδικά στη Euroleague, αφού οι εμφανίσεις του ήταν πραγματικά απογοητευτικές και ο ίδιος είχε τα θέματα του.

Σίγουρα τα λεγόμενα του προπονητή του αλλά και ο ρόλος του μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που ήθελε και πλέον έρχεται και η ατυχία για να γίνουν ακόμα πιο άσχημα τα πράγματα.

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται να πάρει και άλλο παίκτη!

Μετά την απόκτηση του Κέντρικ Ναν, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για τη μεταγραφή ακόμα ενός παίκτη, ωστόσο ο τραυματισμός του Χουάντσο θα φέρει σίγουρα δεύτερες σκέψεις.

Το «τριφύλλι» είχε στα πλάνα του να πάρει παίκτη για το «3» προκειμένου να καλύψει τον Ιωάννη Παπαπέτρου που και αυτός θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλέον με την απουσία του Ισπανού τόσο στο «4» αλλά και στο «3» που τον… κατέβαζε ο Αταμάν, η ομάδα θέλει προσθήκες.

Ωστόσο δεν είναι πλέον σίγουρα αν θα πάει για πάικτη που αγωνίζεται αποκλειστικά στο «3». Οι πιθανότητες είναι να κοιτάξει κάποιον ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις, για να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Σίγουρα δε θα είναι εύκολη η επιλογή αυτή την εποχή, αλλά εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει αρκετά λεφτά, δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα έτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χουάντσο αναμένεται να χάσει για την Euroleague τις αναμετρήσεις απέναντι σε Άλμπα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Βίρτους Μπολόνια, Βαλένθια, Παρτίζαν, Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Βιλερμπάν, Μονακό, Αρμάνι Μιλάνο, Ερυθρό Αστέρα, Μπασκόνια και Βαλένθια.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα