Εθνική ομάδα: Την Κυριακή αρχίζει η προετοιμασία για τον “τελικό” με το Καζακστάν!

Ο Γκουστάβο Πογέτ το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε τους 27 ποδοσφαιριστές που θα πέσουν στη “μάχη” πρόκρισης απέναντι στο Καζακστάν στις 21 Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το γεγονός ότι αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική των lay off θα δώσει τη δυνατότητα στον Ουρουγουανό τεχνικό να δουλέψει με αρκετούς ποδοσφαιριστές του σε δύο ή τρεις προποονητικές μονάδες παραπάνω.

Δεδομένο είναι ότι στην προετοιμασία η οποία θα αρχίσει την Κυριακή θα βρίσκονται

οι 12 εν Ελλάδι διεθνείς. Συγκεκριμένα από την Κυριακή θα ενσωματωθούν οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Κωνσταντέλιας.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό σε αυτούς να προστεθούν κι άλλοι που αγωνίζονται το Σάββατο, που δεν αγωνίζονται οι ομάδες τους όπως ο Μπάλντοκ (δεν έχει αγώνα η Σέφιλντ) ή που είναι τιμωρημένοι όπως ο Σάλιακας. Εκείνοι που αγωνίζονται Παρασκευή είναι οι Διούδης, Κουρμπέλης και Τζόλης ενώ Σάββατο οι Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Χαζτηγιοβάνης, Σιώπης, Πέλκας.

Συνεπώς είναι δεδομένο ότι στην πρώτη προπόνηση θα βρεθούν πάνω από 12 ποδοσφαιριστές (το λιγότερο 16 παίκτες). Το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας υπολογίζει να έχει πεερισσότερους, μιας και οι Μπάλντοκ και Σάλιακας, θα πρλέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι εδώ, ενώ από τους υπόλοιπους οκτώ που παίζουν Παρασκευή και Σάββατο κάποιοι θα προλάβουν να είναι την Κυριακή στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα