Έτοιμη για την κορυφή η ΑΕΚ (video, pic)

ΑΕΚ και Αλμέιδα μετρούν 13 διαδοχικά ντέρμπι δίχως ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα και κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα νικηφόρο ντέρμπι που θα φέρει την Ένωση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Λίγες ημέρες μετά το 0-0 με τον Άρη και την εμφάνιση που προβλήματισε τους φιλάθλους της, η ΑΕΚ

δίνει ακόμα ένα ντέρμπι που εφόσον το κερδίσει θα την κάνει αφεντικό στη Super League και το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο. Η νίκη δεν σημάνει μόνο την κατάκτηση τριών βαθμών αλλά πολλά περισσότερα. Αυτοπεποίθηση στο φουλ, πίεση στον άμεσο διεκδικητή του τίτλου, αλλά και ξεκάθαρα μηνύματα προς τους υπόλοιπους αντιπάλους. Η ΑΕΚ εάν κερδίσει δεν θα είναι απλά πρώτη, αλλά θα δείξει στους αντιπάλους της πως και φέτος ο τίτλος θα κριθεί από τις δικές της ορέξεις.

To σερί του Αλμέιδα στα ντέρμπι

Το ματς με τον Παναθηναϊκό εννοείται πως είναι δύσκολο, ίσως το πιο δύσκολο μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, διότι οι “πράσινοι” είναι πλέον μια ομάδα με απρόβλεπτο αγωνιστικό προφίλ λόγο της έλευσης του νέου προπονητή. Δεν υπάρχει σαφές δείγμα για να πεις πως ο Παναθηναϊκός παίζει μ’ αυτόν τον τρόπο ή με τον άλλο. Σίγουρα ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τα αδύνατα σημεία του “τριφυλλιού” και εκεί θα επιδιώξουν να χτυπήσουν.

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα παιχνίδια όμως, όλα εξαρτώνται από την απόδοσητης Ένωσης. Εάν οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που πραγματικά μπορούν δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΚ έχει την Κυριακή μια σημαντική ευκαιρία για να βρεθεί στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και παράλληλα να βάλει σε… μπελάδες τους “πράσινους“. Και δεν πρέπει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα