Ολυμπιακός μεταγραφές: Θα είναι τεράστια επιτυχία να κλείσει Αλ Μουσράτι σε αυτά τα χρήματα…

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν «βαρβάτο» χαφ. Έναν τύπο που να πατάει τη μεσαία γραμμή και να τον «νιώθεις». Ο Αλ Μουσράτι είναι τέτοιος. Θα μπορέσει η ομάδα του Πειραιά να τον αποκτήσει σε τόσο οικονομικό πακέτο; Αν το κάνει, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία.

Ας πάρουμε τα πράγματα που αφορούν τις υποθέσεις των

χαφ από την αρχή. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο θέμα στους παίκτες του άξονα. Όλα τα… κακά τον έχουν βρει. Ο Καρβάλιο έχει έλλειμμα ποιότητας. Λάθος και μόνο που παρέμεινε το καλοκαίρι. Τον είχαν δει, απορία τι περίμεναν στον Ολυμπιακό να αλλάξει. Υπάρχει, εσχάτως τουλάχιστον, έλλειμμα ενδιαφέροντος. Ο Μαντί Καμαρά έχει μια συμπεριφορά «άντε να τελειώνει η σεζόν να φύγω». Δεν έχει σημασία αν έγιναν ή αν δεν έγιναν ή αν έγιναν με διαφορετικό τρόπο οι δηλώσεις στη Γαλλία. Το παιδί θέλει να φύγει.

Επιπρόσθετα, ο Ολυμπιακός έχει έλλειμμα εμπειρίας. Οι Έσε και Αλεξανδρόπουλος είναι παίκτες που δίνουν πράγματα, αλλά θα ήταν ρίσκο να έπαιζαν μαζί στη μεσαία γραμμή. Νεαροί σε ηλικία, παρότι έχουν παραστάσεις, έχουν ανάγκη άλλου τύπου παίκτες να παίζουν δίπλα τους. Για την Ιμπόρα δεν υπάρχει λόγος να γίνει η παραμικρή συζήτηση ή κουβέντα.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Αλ Μουσράτι και οι άλλες λύσεις

Οι μεταγραφές είναι η λύση. Δεν το συζητάμε. Κουβέντα έχει γίνει για τα στόπερ, αλλά και στα χαφ η κατάσταση δεν είναι και πολύ καλύτερη. Κάτι κινείται βέβαια το τελευταίο διάστημα. Ο Τσικίνιο είναι «κλεισμένος» για τον άξονα. Μεγάλη προσπάθεια κάνει ο Ολυμπιακός να μπορέσει να τον πάρει από τώρα, χωρίς να πληρώσει κάποιο μεγάλο ποσό. Ας κάνουμε μια σημαντική σημείωση για τον παίκτη όμως, για να ξέρουμε τι λέμε. Δεν πρόκειται για παίκτη 11άδας, αλλά για συμπληρωματική επιλογή.

Πάμε παρακάτω. Κατόπιν εντολής του Κάρλος Καρβαλιάλ ο Ολυμπιακός «σκαλίζει» τον φάκελο, Αλ Μουσράτι! Τον παίκτη που συγκυριακά τελείως το καλοκαίρι του 2022 η Σπόρτινγκ είχε Νο1 επιλογή για διάδοχο του Ματέους Νούνες προτού καταλήξει στην περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πως μπορεί να καταλήξει μια μεταγραφή. Ακόμα και το πιο απίθανο σενάριο έχουμε δει να παίρνει σάρκα και οστά. Επιπρόσθετα, όσο καλό βιογραφικό κι αν έχει ένας παίκτης, άγνωστο είναι αν θα βγει η μεταγραφή του. Ωστόσο, ο Αλ Μουσράτι είναι top calss για τα ελληνικά δεδομένα.

Ας επιστρέψουμε όμως λίγο στο περυσινό story. Η Μπράγκα, εκείνη την περίοδο, αξίωνε πάνω από 10 μύρια για τον 27χρονο «τρεχαλατζή» από την Λιβύη και η διάθεση των «λιονταριών» έμεινε στην μέση. Βέβαια, λογικό είναι να είχε τέτοιες απαιτήσεις από ομάδα εντός των συνόρων. Από τον Ολυμπιακός, μετά από τόσο καιρό αξιώνει λιγότερα. Αλλά, 1,5 χρόνο μετά ο Ολυμπιακός να τον αγοράσει με το 50% του transfer fee του τότε; Δηλαδή με πέντε εκατ. ευρώ; Θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα