Έβερτον-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Τεράστια νίκη για τα “ζαχαρωτά” (highlights)

Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ αναμετρήθηκαν στο “Γκούντισον Παρκ” για την 34η αγωνιστική της Premier League. Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την μάχη της παραμονής, τα “ζαχαρωτά” βρήκαν τη λύση από μακριά και πήραν μια σπουδαία νίκη με 2-0. Γκέι στο πρώτο ημίχρονο και ΜακΝιλ στο δεύτερο οι σκόρερ για την Έβερτον, που “έριξαν” πιο χαμηλά τους φιλοξενούμενους.

Στους 30 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Σον Ντάις, που απομακρύνθηκε

από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον βρίσκεται στο +5 από την Λούτον. Στους 26 έμεινε η Νότιγχαμ, που γνωρίζει ότι οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες θα είναι τελικοί.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες αλλά με πολλή ένταση και δύναμη, η Έβερτον βρήκε γκολ από μακρινό σουτ. Μετά από σέντρα του Γιανγκ, η μπάλα θα απομακρυνθεί από την περιοχή και θα φτάσει στον Γκέι. Ο Σενεγαλέζος θα κάνει συρτό διαγώνιο σουτ που θα κερδίσει τον Σελς για το 1-0. Η Νότιγχαμ θα χάσει ευκαιρίες με τον Γουντ προς το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το εις βάρος της σκορ θα παραμείνει.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα κάνει αλλαγές και θα χάσει σπουδαία ευκαιρία με τον Γκιμπς-Γουάιτ, αλλά το σουτ του θα καταλήξει άουτ. Οι γηπεδούχοι θα προχωρήσουν σε αλλαγές για να κρατήσουν το προβάδισμά τους και στο 79′ θα “κλειδώσουν” τη νίκη. Ο ΜακΝιλ θα πάρει τη μπάλα έξω από την περιοχή και θα δοκιμάσει το πόδι του. Σε φάση-καρμπόν με το πρώτο τέρμα, η μπάλα θα καταλήξει στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του τέρματος της Νότιγχαμ. Το 2-0 θα παραμείνει μέχρι το τέλος, με την Έβερτον να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Έβερτον (Ντάις): Πίκφορντ, Γιανγκ, Ταρκόφσκι, Μπρανθγουέιτ, Μυκολένκο, Χάρισον, Γκόμες (67′ Γκάρνερ), Γκέι, ΜακΝιλ, Ντουκουρέ, Κάλβερτ-Λιούιν {64′ Μπέτο (104′ Τσερμίτι)}

Νότιγχαμ Φόρεστ (Εσπίριτο Σάντο): Σελς, Νιακατέ, Μουρίγιο, Άινα, Ντομίνγκες, Ντανίλο (80′ Ριμπέιρο) (80′ Γιέιτς), Ρέινα (53′ Ελάνγκα), Γκιμπς-Γουάιτ, Χάντσον-Οντόι (80′ Ορίγκι), Γουντ

Keywords
Τυχαία Θέματα