Ευρωπαϊκό Παίδων: Με την Τσεχία (18.30) η Εθνική για το καλό ποδαρικό

Να γιορτάσουν κόντρα στην διοργανώτρια Τσεχία με νίκη νωρίτερα την Ανάσταση θέλουν οι διεθνείς της Εθνικής Παίδων το Μεγάλο Σάββατο στις 18.30.

Η ομάδα του Στέφανου Νανά μπαίνει στο Ζλίν στην μάχη της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 με βασικό στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα που θα δώσει εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπως δήλωσε από την Τσεχία ο ομοσπονδιακός τεχνικός. «Είχα πει στην αρχή της προετοιμασίας, ότι δεν πάμε απλά να παίξουμε, πάμε να κερδίσουμε. Σίγουρα μπορείς να βάλεις στόχους για
κάποιες θέσεις που θέλεις να φτάσεις, αλλά αυτό έρχεται μέσα από μια διαδικασία, βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά, καθώς στην τελική φάση κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ευτυχώς μας βοήθησε ο Θεός να είμαστε μια μέρα πριν την πρεμιέρα υγιείς, προπονημένοι και με την κατάλληλη ψυχολογία και νοοτροπία. Και στο Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας και στην πρόκριση στου Ρέντη, η νοοτροπία ήταν οδηγός μας. Έτσι και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό που ξεκινά αύριο. Θέλουμε αυτή η Εθνική ομάδα να πάει ένα σκαλί πιο πάνω από το προηγούμενο Πανευρωπαϊκό. Φτάνοντας ίσως και μέσα από αυτή τη διαδικασία σε μια πρόκριση στο Παγκόσμιο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νανάς.

Η Εθνική που θα δούμε από το Μεγάλο Σάββατο στην Τσεχία χτίστηκε στην Κάρυστο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες προπόνησης στην Κάρυστο, από τους ανθρώπους εκεί και ιδιαίτερα από τον Δήμαρχο. Οι συνεργάτες μου έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και τα παιδιά στην παρούσα φάση είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να αντιμετωπίσουν ένα Πανευρωπαϊκό. Η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη για εμάς, όπως και για τους Τσέχους. Πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές» τονίζει ο αρχιτέκτονας της «γαλανόλευκης».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προπονήθηκε για περίπου δύο ώρες στο κλειστό γυμναστήριο της Τσέχικης πόλης, με τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Στέφανο Νανά να είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, ενόψει της πρεμιέρας με αντίπαλο την οικοδέσποινα Τσεχία (18.30 ώρα Ελλάδος). Οι διεθνείς μας είχαν όρεξη για βόλεϊ και δείχνουν πως είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση της τελικής φάσης των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Επίσης, το πρόγραμμα περιελάμβανε βίντεο, με τον Στέφανο Νανά και τους συνεργάτες του να αναλύουν στους παίκτες το παιχνίδι της Τσεχίας και να υποδεικνύουν τα αδύνατά της σημεία, ώστε να φύγουν από τον αγώνα με τη νίκη.

Μούχλιας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Aπό την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων, Δημήτρης Μούχλιας, ανέφερε για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Είμαστε σε όρεξη. Έχουμε προπονηθεί πολύ καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι πρεμιέρα και πρέπει πάντα να φοβάσαι. Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε χωρίς άγχος και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Πιστεύω θα νικήσουμε»

Σε απευθείας μετάδοση Ελλάς-Τσεχία

Όλοι όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα-Τσεχία μπορούν να το κάνουν κλικάροντας στο παρακάτω LINK.

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Volejbal/Soutez-ME-U18/Pohlavi-Muzi/Sezona-2018/161476-Czech-Republic-Greece.htm
Keywords
Τυχαία Θέματα