Εξαιρετική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού (video)

Όταν τα παιδιά γελούν τότε κάτι καλό γίνεται. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα γέλια συνοδεύονται από αθλητικές εκδηλώσεις. Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στις 6 Απριλίου, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας διοργάνωσε μία εξαιρετική εκδήλωση με τη συμμετοχή 250 μαθητών Δημοτικών Σχολείων της Αττικής. Οι μικροί μαθητές έστειλαν τα δικά τους Ολυμπιακά μηνύματα,

ζωγράφιζαν το περιστέρι της Ειρήνης και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αγαπημένους Έλληνες Ολυμπιονίκες και να συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις μαζί τους όπως η Εύη Μωραιτίδου η Βούλα Κοζομπόλη και ο Δημήτρης Μιτελουδης από την Υδατοσφαίριση. Ο Δημήτρης Καφφάτος και ο Γρηγόρης Χατσατουριάν από τη Χειροσφαίριση.

Ο Θοδωρής Αλεξάς από την Ιστιοπλοΐα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια της άρσης βαρών Μαρία Χριστοφορίδη, το παρόν έδωσαν και περισσότεροι από 20 αθλητές των σπέσιαλ Ολιμπίκς, ενώ έγινε επίδειξη του αθλήματος Μπότσα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Ζήσε Αθλητικά και της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, ενώ έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή, στις εγκαταστάσεις του Μοντέρνου Πένταθλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα