Εξετάσεις Τσάβες: "Υπάρχει τραυματισμός"

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανε ο Αντρές Τσάβες στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τη διάγνωση του Αργεντινού γιατρού, υπήρξε θλάση η οποία έχει θεραπευτεί, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πάντως οι Πράσινοι περιμένουν την άφιξη του Αργεντινού στη χώρα μας για
να απολογηθεί και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, ωστόσο ο Τσάβες έχει ως ελαφρυντικό το δικαίωμα που του δίνει η ΦΙΦΑ να εξεταστεί από δικό του γιατρό σε περίπτωση τραυματισμού.

Η νομοθεσία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου προβλέπει την εξέταση ενός παίκτη από γιατρό της προτίμησης του (όταν υπάρχει διαφωνία), ενώ στην περίπτωση που η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του κλαμπ διαφέρει και ο σύλλογος θέλει να πάει την υπόθεση στα άκρα, τότε η οριστική απόφαση μπορεί να παρθεί μόνο από τα αρμόδια όργανα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας που εδρεύει η ομάδα του ποδοσφαιριστή!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χειριστεί με προσοχή την υπόθεση του παίκτη και το σοβαρό του πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ είναι σε "ανοικτή γραμμή" με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα