Φαν Ντάικ: «Αυτοκρατορική» εμφάνιση με Σίτι (video)

Ο Ολλανδός αμυντικός, αρχηγός της Λίβερπουλ, διανύει μία εκπληκτική σεζόν και απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης, έκανε ίσως την κορυφαία φετινή του εμφάνιση.

Έχοντας πίσω του τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα των «ρεντς» (Κέλεχερ) και δίπλα του στην άμυνα έναν 20χρονο (Μπράντλι), έναν 21χρονο (Κουάνσα) και έναν δεξιοπόδαρο ως αριστερό μπακ (Γκόμεζ), θα περίμενε κανείς ότι ο Φαν Ντάικ, θα είχε μπελάδες, απέναντι στον Έρλινγκ Χάαλαντ και την παρέα του.

Ωστόσο, κάτι

τέτοιο δε συνέβη, με τον Ολλανδό να παραδίδει μαθήματα, με 97% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, πέντε στις οκτώ κερδισμένες μονομαχίες, τέσσερα τάκλιν και τέσσερα κλεψίματα μπάλας.

Επίσης, ήταν ανίκητος για άλλη μία φορά στις εναέριες μονομαχίες, έχοντας «χάσει» τελευταία φορά τέτοια στο πρωτάθλημα, τον περασμένο Ιανουάριο!

Κάπως έτσι, αλλά και με τη βοήθεια των Έντο και ΜακΆλιστερ, στον χώρο του κέντρου, που εξουδετέρωσαν σε μεγάλο ποσοστό την απειλή του Κέβιν Ντε Μπράινε, οι «ρεντς», έμειναν στο 1-1 με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και παρέμειναν για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της εμφάνισης του Φαν Ντάικ, στο video του Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα