Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Το έκανε όπως ο Παναθηναϊκός και τώρα… Game 5! (highlights)


Νευρικό, άστοχο και εν τέλει δραματικό ήταν το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, με τη Φενέρμπαχτσε να χάνει την ευκαιρία να σφραγίσει το εισιτήριο της για το Βερολίνο, νικημένη από την ίδια της την επιθυμία. Η Μονακό την σταμάτησε αμυντικά και έκανε οριακά όσα χρειάζονταν για να κερδίσει σε ένα οριακό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Μονακό προηγήθηκε με 63-59 στο φινάλε, όμως ο Γκούντουριτς μείωσε σε 62-63 και η Μονακό έκανε παράβαση 5΄΄! Η Φενέρ είχε ένα σουτ για το Βερολίνο, όμως ο Γουίλμπεκιν αστόχησε σε δύσκολο floater και οι Μονεγάσκοι επιβίωσαν. Νωρίτερα ο Τζέιμς είχε

πετύχει το μεγάλο τρίποντο γράφοντας το 57-61, το μοναδικό του στο παιχνίδι μετά από 5 άστοχα. Στο φινάλε του αγώνα δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.

Ο ηγέτης της Μονακό ήταν και πάλι ασφυκτικά μαρκαρισμένος και άστοχος (10π, 4/14 σουτ), είχε όμως συμπαρατάστες τον Οκόμπο (13π, 2/5 τριπ) και αμυντικά τον Χολ (6π, 8ρ, 2μπλοκ, 2κλ). Για την πολύ βιαστική και νευρική Φενέρμπαχτσε ο Γκούντουριτς είχε 14π, ο Παπαγιάννης 10π και 11ρ, ο Γουίλμπεκιν 11 και ο Χέιζ-Ντέιβις 10.

Το 5ο και καθοριστικό παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαϊου στις 20:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα