Φενερμπαχτσέ: Κρατάει τον Νουά

Μία ιδιαίτερη σεζόν φαίνεται να έχει ευτυχή κατάληξη για τον Αμίνε Νουά.

Ο Γάλλος φόργουορντ, που γνωρίσαμε πέρσι με τη φανέλα της Βιλερμπάν, ξεκίνησε τη σεζόν όντας μέλος της Χάποελ Χολόν. Αναγκάστηκε να φύγει από το Ισραήλ λόγω των πολεμικών συγκρούσεων με την Παλαιστίνη και συνέχισε στην ιταλική Τορτόνα. Εκεί, δε μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του συλλόγου, μετρώντας 4,6 πόντους και 3,4 ριμπάουντ σε 10 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε εκείνο το σημείο είχε προτάσεις να συνεχίσει την καριέρα του στην πρώην ομάδα του, το Στρασβούργο

και στην Φενερμπαχτσέ. Επέλεξε τον τουρκικό σύλλογο, στον οποίο είχε μόλις έρθει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ιτούδη. Με τους τραυματισμούς του Ντεσόν Πιέρ και Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, ο Νουά βρήκε την ευκαιρία να δείξει την αξία του και την άρπαξε από τα μαλλιά. Σε 4 παιχνίδια στη Euroleague μετράει 8,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,3 τάπες και πλέον ήρθε η επιβράβευση.

Amine Noua’nın sözleşmesi hakkında bilgilendirme.

https://t.co/BcbWqHYsKI pic.twitter.com/r7uoNoJ4mb

— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) February 19, 2024

Ο Νουά θα συνεχίσει στην Euroleague με τη φανέλα της Φενέρ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα δηλωθεί κανονικά και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, το σαββατοκύριακο πανηγύρισε τη κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην Εφές, παρόλο που ο ίδιος δεν αγωνίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα