Φερστάπεν για τη μετακίνηση του Χάμιλτον στην Ferrari: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη!»

Σαν «βόμβα» έπεσε στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού η μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον από την Mercedes στη Ferrari. Ο Βρετανός επτάκις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποχωρεί από την γερμανική εταιρεία ύστερα από ένδεκα χρόνια κοινής πορείας.

Τη μετακίνηση του 39χρονου οδηγού σχολίασε ο Μαξ

Φερστάπεν της Red Bull. O Ολλανδός πιλότος των «ταύρων» υπογράμμισε με δηλώσεις στην «Sky Sports» ότι η απόφαση του Χάμιλτον δεν τον σόκαρε.

Μάλιστα ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι η επιλογή του Βρετανού αποτελεί παιδικό όνειρο, το οποίο πραγματοποίησε πριν τη δύση της καριέρας του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

«Στο τέλος της ημέρας βλέποντας τον Χάμιλτον να πηγαίνει στην Ferrari δεν μου προκαλεί έκπληξη. Αν αυτός είναι ο στόχος σου από παιδί ή το όνειρο του τότε πήγαινε. Σώστα;», είπε αρχικά ο Φερστάπεν και συμπλήρωσε:

«Φαίνεται ότι τα Μέσα διέρρευσαν την είδηση και ύστερα από αυτό έπρεπε να το ανακοινώσουν. H Ferrari και ο Χάμιλτον προχώρησαν σε κάτι τόσο μεγάλο και μάλιστα στις αρχές της σεζόν. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση είναι άβολη καθώς υπάρχει όλη η χρονιά μπροστά μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports F1 (@skysportsf1)

Keywords
Τυχαία Θέματα