Φιλί Ρουμπιάλες – Ερμόζο: Και ο πρώην προπονητής της Ισπανίας στην έρευνα!

Ο ανακριτής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ισπανίας επέκτεινε την έρευνα του σχετικά με το φερόμενο ως μη συναινετικό φιλί στην ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Ισπανίας, Τζένι Ερμόζο, εξετάζοντας πιθανή εμπλοκή του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, Χόρχε Βίλντα.

Ο δικαστής Φρανσίσκο ντε Χόρχε ερευνά την υπόθεση για το φιλί του πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής μεταλλίων μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών από την Ισπανία και αν αυτή η κίνηση συνιστά σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό.

Ο

Βίλντα απολύθηκε από τον προσωρινό πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Πέδρο Ρότσα 10 ημέρες μετά την αποχώρηση του Ρουμπιάλες, ενώ ο πρώην τεχνικός της Ισπανίας έχει δεχθεί έντονη κριτική γιατί χειροκρότησε επανειλημμένα τον Ρουμπιάλες κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης συνέλευσης της Ομοσπονδίας στην οποία ο τελευταίος τάχθηκε κατά του «ψευδούς φεμινισμού» και ορκίστηκε να μην παραιτηθεί.

Αρχικά, μόνο ο Ρουμπιάλες ήταν υπό επίσημη έρευνα, ενώ άλλοι αξιωματούχοι και παίκτες της ομοσπονδίας κλήθηκαν ως μάρτυρες.

Ωστόσο, ο Ντε Χόρχε έθεσε τώρα υπό έρευνα και τον Βίλντα, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, φέρεται να πίεσε την Ερμόζο να εκδώσει μια δήλωση η οποία αθωώνει τον Ρουμπιάλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα