Φινλανδία – Σαν Μαρίνο 6-0: Διασυρμός…

Εύκολη αποστολή για τη Φινλανδία εντός έδρας κόντρα με το Σαν Μαρίνο. Οι γηπεδούχοι σκόρπισαν με 6-0 για την 4η αγωνιστική του Group H το Σαν Μαρίνο στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO2024.

Στο 16ο λεπτό ο Καμαρά άνοιξε το σκορ για τη Φινλανδία και στο 39′ ο Κέλμαν έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Μπενεντετίνι διαμορφώνοντας το 2-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κανέρβα ήταν καταιγιστική. Στο 65′ ο Χάκανς πέτυχε το πρώτο του γκολ με

το εθνόσημο, ύστερα από επτά λεπτά σκόραρε για δεύτερη φορά, ενώ στο 74′ σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πούκι στο 76ο λεπτό γράφοντας το 6-0 της Φινλανδίας απέναντι στο Σαν Μαρίνο. Ο Νικολάι Άλχο που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Βόλου ήταν στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα στο 81′ ο 30χρονος πέρασε εκτός και τη θέση του πήρε ο Σοϊρί.

Η Φινλανδία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, ενώ το Σαν Μαρίνο στην τελευταιά με μηδέν.

Οι συνθέσεις:

Φινλανδία (Μάρκου Κάνερβα, 4-3-3): Χραντέτσκι, Άλχο (81′ Σοϊρί), Ίβανοφ, Τόμας, Ούρονεν (46′ Πάλας), Σούχονεν, Σούλερ (60′ Τέιλορ), Καμαρά, Κέλμαν, Πογιανπάλο (60′ Πούκι), Άντμαν (60’Χάκανς) .

Σαν Μαρίνο (Φαμπρίτσιο Κονσταντίνι, 3-5-2): Μπενεντετίνι, Φάμπρι, Ντι Μάιο (89′ , Ρόσι, Τόσι (78′ Μπατιστίνι), Γκολινούτσι, Μπατιστίνι (78′ Γκολινούτσι), Λουναντέι, Ντα Ντάριο, Νάνι, Μπερνάρντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα