Φούλαμ – Άστον Βίλα 1-2: «Καθάρισε» με Γουότκινς (Highlights)

Σπουδαία εμφάνιση από τον Όλι Γουότκινς στο Φούλαμ – Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προσπέρασε την Τότεναμ στη βαθμολογία, ανέβηκε στην 4η θέση με 49 βαθμούς, ενώ η Φούλαμ έμεινε στην 12η με 29.

Τρομερό πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες, δοκάρι, ένα γκολ, ενώ ακόμη δύο ακυρώθηκαν. Στο 22′ λεπτό ο Ριμ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα η Άστον Βίλα πήρε το προβάδισμα με τον Γουότκινς, ο

οποίος «έγραψε» το 1-0, ύστερα από λάθος του Γουίλιαν μέσα στην μικρή περιοχή. Στο 28ο λεπτό ο Μπέιλι «άγγιξε» το 2-0, αλλά το δυνατό σουτ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 40′ ο Μορένο με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Λένο, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτεθειμένος. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γουότκινς «έκλεψε» την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, μέσα στην μικρή περιοχή «μοίρασε» τον Τίλεμανς, όμως ο Λένο είπε «όχι», στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τη διαφορά ένος γκολ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους στο 56ο λεπτό ο Γουότικνς «ανεβάζει» τον δείκτη του σκορ για την Άστον Βίλα. Ο Άγγλος πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Στο 64′ ο Ροντρίγκο Μουνίς μείωσε για τη Φούλαμ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2, ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της Άστον Βίλα και την κακή έξοδο του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα, 4-2-3-1): Λένο, Ριμ (76′ Μπάσεϊ), Καστάν, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Κέρνεϊ, Ντε Κόρβοδα – Ριντ (64′ Γουίλσον), Περέιρα (76′ Τραορέ), Γουίλιαν (46′ Ιβόμπι), Παλίνια (90+2′ Λούκιτς), Μουνίς.

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι, 4-2-3-1): Εμιλιάνο Μαρτίνες, Κας, Τόρες, Μορένο (82′ Ντιν), Λεγνκλέ, Λουίζ, ΜακΓκιν, Τίλεμανς, Μπέιλι (82′ Νιαμπί), Ράμσεϊ, Γουότκινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα