Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ 2-4: Με… σωτήρα και σκόρερ τον Χούμελς (highlights)

Με τους βαθμούς της νίκης μετά από σχεδόν ένα μήνα έφυγε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε 4-2 της Φράιμπουργκ στο Europa Park Stadion σε παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ δύο τερμάτων της Μπορούσια ήταν ο Χούμελς, καθώς ο έμπειρος αμυντικός άνοιξε το σκορ και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Μπορούσια, ενώ έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος που σκοράρει για

16η σεζόν!

Με κεφαλιά του Χούμελς, η Μπορούσια έκανε το 1-0 στο 11ο λεπτό, ωστόσο ο Χούλερ με γυριστή κεφαλιά στο 47′ και ο Χούφλερ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έκαναν το 2-1 για τη Φράιμπουργκ.

Η Μπορούσια βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μάλεν στο 60ο λεπτό, ενώ στο 81΄ η Φράιμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Χούφλερ.

Στο 88ο λεπτό ο Ματς Χούμελς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-2 της Μπορούσια και ο Μάρκο Ρόις στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φράιμπουργκ, πέρα από την ήττα έχει να διαχειριστεί και τους τραυματισμούς των Γκρέγκοριτς και Χούλερ οι οποίοι έγιναν αναγκαστικά αλλαγή από τον Στράιχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα