Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2: Από την κόλαση στον παράδεισο οι «λύκοι» με δύο γκολ ποιήματα (Highlights)

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος, η Φράιμπουργκ φιλοξένησε στο «Europa-Park Stadium» τη Βόλσφμπουργκ και ενώ στα πρώτα 45′ οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, οι «λύκοι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με ανατροπή στα τελευταία 10 λεπτά πήραν το ματς.

Πολύ δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με δύο δοκάρια στα πρώτα 18 λεπτά της αναμέτρησης! Το πρώτο με το σουτ του Σάλαϊ στο 5΄ και το δεύτερο στο 17΄ με τον Μπάκου να σημαδεύει το δέξι κάθετο δοκάρι της ομάδας του, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 28΄ όταν το

σουτ μέσα από την περιοχή του Τομάς, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ατουμπόλου. Ακόμη μια απειλή για τους γηπεδούχους με τον Χέφλερ στο 31΄ να πιάνει ωραίο διαγώνιο σουτ η μπάλα πέρασε όμως λίγο έξω. Τέταρτη και φαρμακερή για το σύνολο του Στράιχ, όταν σε μια προσπάθεια από τα δεξιά και το γύρισμα του Έγκεσταϊν, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Μπορνό και ξεγέλασε τον Καστέλς για καταλήξει στο βάθος της εστίας στο 42΄.

Στην επανάληψη και μέχρι το 65΄ η εικόνα παρέμενε η ίδια. Κάπου εκεί όμως οι ισορροπίες άλλαξαν, η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε για σκληρό μαρκάρισμα ο Σιλντιγιά ανέτρεψε τα δεδομένα. Οι «λύκοι» πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 82ο λεπτό με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ ισοφάρισαν.

Οι συγκινήσεις δε σταμάτησαν όμως εκεί. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 86΄ όταν ο Καστέλς έκανε λάθος εκτίμηση και ανέτρεψε τον αντίπαλο του. Ο Σάλαϊ, που ανέλαβε την εκτέλεση, γλίστρησε και το έχασε. Ο Λακρουά όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στις καθυστερήσεις και με απίστευτο «κεραυνό», νίκησε τον Ατουμπόλου και πέτυχε το 1-2 για τη Βόλφσμπουργκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φράιμπουργκ(Στράιχ): Ατουμπόλου, Σιλντιγιά, Κάιτελ, Γκούλντε, Ντόαν, Εγκεστάιν (Μούσλια 90’+3′), Χέφλερ, Γκίντερ (Βάισαουπτ 90΄ +1′), Σάλαϊ, Γκρίφο (Μακενγκό 72΄), Γκρέγκοριτς (Χέλερ 72΄)

Βόλφσμπουργκ(Χάσενχιουτλ): Κάστελς, Λακρουά, Μπορνό, Ζέσιγκερ (Παρέντες 46΄), Φίσερ (Μάλε 46′), Άρνολντ, Βρανξ (Σβάνμπεργκ 69΄), Γκέρχαρτ, Μπάκου, Τομάς (Βίμερ 46΄), Βιντ (Μπέρενς 90’+3′)

Keywords
Τυχαία Θέματα