Γαλλία: Ο Σισοκό αποθέωσε τον Ντεσάν

Ο μέσος της Ναντ τόνισε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας έχει τις πεποιθήσεις του και πως έχει κερδίσει τους παίκτες των «τρικολόρ». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει, που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη Γαλλία.

Ο Σισοκό δήλωσε: «Πρόκειται για έναν σπουδαίο κύριο. Η καριέρα του ως παίκτης, προκαλεί θαυμασμό. Έχοντας γίνει προπονητής, διατήρησε αυτό το επίπεδο αριστείας. Πήρε τα ηνία

της εθνικής ομάδας σε μια δύσκολη στιγμή. Την οδήγησε στον υπέρτατο τίτλο το 2018. Παραμένει για πάνω από μια δεκαετία επικεφαλής των «μπλε», γεγονός πρωτόγνωρο στη Γαλλία. Διαπρέπει στη διαχείριση μιας ομάδας».

Και συμπλήρωσε: «Είναι μια από τις καλύτερες συναντήσεις μου στο ποδόσφαιρο. Με εμπιστεύθηκε. Δεν ακούει τι μπορεί να ειπωθεί δεξιά ή αριστερά για έναν παίκτη. Έχει τις πεποιθήσεις του και εμμένει σε αυτές. Μερικές φορές η παρουσία μου στην αποστολή, αντιμετωπίσθηκε με σκεπτικισμό. Και το ήξερε, γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο. Μου έλεγε να μην παίρνω τον εαυτό μου για κάποιον άλλο και να φέρω τις ιδιότητές μου στην εθνική ομάδα. Στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο και προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα