Γάνδη-Κλαμπ Μπριζ 0-1: Πρόκριση στα ημιτελικά

Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι με πολύ δύναμη, πάθος και λίγες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο. Η Κλαμπ Μπριζ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της τελική προσπάθεια με τον πρώτο της σκόρερ τον Τιάγκο,με τον Βραζιλιάνο φορ να φτάνει τα 21 γκολ σε 35 ματς εφέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά σε μία φάση διαρκείας, ο Νούσα νικήθηκε από τον Σμιντ

και στη δεύτερη προσπάθεια του σούταρε άουτ. Μοναδική τελική προσπάθεια για τη Γάνδη, στο 27ο λεπτό, όταν το κοντινό πλασέ του Ούγκο Κάιπερς, έδιωξε σε κόρνερ ο Μινιολέ.

Στην επανάληψη η Κλαμπ Μπριζ συνέχισε να αμύνεται με υποδειγματικό τρόπο, αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, η Γάνδη “άγγιξε” την ισοφάριση, όταν ο Ντε Κάιπερ προσπάθησε να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, έγινε η κόντρα στον Γκέρκενς και στη συνέχεια το δοκάρι έσωσε την ομάδα του Ντέιλα που πανηγύρισε τελικά τη μεγάλη πρόκριση. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Γάνδη, μετά από 15 επίσημα ματς (10 νίκες-5 ισοπαλίες).

Keywords
Τυχαία Θέματα