Γερμανία: Ο Ζούλε μίλησε για την επιστροφή

Η δημόσια κριτική για τη φυσική του κατάσταση και το βάρος του συνοδεύει τον Νίκλας Ζούλε από τότε που έγινε επαγγελματίας πριν από δέκα χρόνια. Το έχει συνηθίσει και έχει μάθει να το αντιμετωπίζει. Ωστόσο, όταν ο προπονητής της Γερμανίας Χάνζι Φλικ τον άφησε εκτός αποστολής τον Μάρτιο και τον Ιούνιο, λόγω της φυσικής του κατάστασης όπως δήλωσε, ο Ζούλε δεν ήταν ικανοποιημένος αλλά παρέμεινε σιωπηλός.

Τώρα ο Ζούλε επέστρεψε και βλέπει τον χειρισμό του στην κριτική του Φλικ να επιβεβαιώνεται. Στην συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, είπε

ότι δεν είχε αλλάξει τίποτα και αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, δεν αμφισβητείται ότι ο Ζούλε ξεκίνησε την προετοιμασία το καλοκαίρι νωρίτερα από ό,τι πριν από ένα χρόνο, όταν σαφώς χρειαζόταν χρόνο για να βρει τη γνωστή του φόρμα μετά τη μεταγραφή του από το Μόναχο στη Ντόρτμουντ.

«Το να αισθάνεσαι ότι σε αδίκησαν στο ποδόσφαιρο είναι ανόητο. Σε αντίθεση με το γκολφ ή το τένις, όλοι μπορούν να κάνουν κριτική. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς την αντιμετωπίζεις και τι νοοτροπία έχεις. Μπορώ να το χειριστώ καλά. Ο Χάνζι κι εγώ έχουμε καλές σχέσεις. Έχουμε γιορτάσει πολλές επιτυχίες μαζί και πάντα είχαμε μια ανοιχτή και ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων. Από την πλευρά μου, είχα μια καλή χρονιά στη Ντόρτμουντ και άξιζα να είμαι στην ομάδα τον Ιούνιο” λέει ο Ζούλε.

Ο Γερμανός στόπερ μίλησε και για την ομάδα του και για την δύσκολη εκκίνηση που έχει στη σεζόν: “Απέχουμε αρκετά από το να πούμε ότι όλα ειναι στραβά. Έχουμε μια ομάδα που είναι απολύτως ανταγωνιστική. Έτσι σκέφτομαι εγώ τη σεζόν και δεν υπάρχει παίκτης στη Ντόρτμουντ που να το σκέφτεται διαφορετικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανία, Ζούλε,germania, zoule