Γιουνάιτεντ: Οι πωλήσεις ορίζουν τον σχεδιασμό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily mail» ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γι’ αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Σάντσο που δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερή θέση στην ενδεκάδα των «κόκκινων διάβολων» αλλά ούτε και να πείσει με την απόδοση του μέχρι στιγμής ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της αγωνιστικής εικόνας του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Τεν Χάαχ είναι αναγκασμένος να κερδίσει από το μπάτζετ του συλλόγου το ποσό των

120 εκατομμυρίων λιρών εξαιτίας του Financial Fair Play. Ο Σάντσο αγωνίστηκε βασικός σε 21 από τα 26 ματς πρωταθλήματος που πήρε χρόνο συμμετοχής σημειώνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Τον ίδιο αριθμό τερμάτων σημείωσε και ο Μαρσιάλ, παίκτης που επίσης βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Γιουνάιτεντ καθώς σε καμία περίπτωση δεν δείχνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Γάλλος αγωνίστηκε 21 φορές στην Premier League της προηγούμενης σεζόν και στις 11 από αυτές ήταν στη βασική ενδεκάδα.

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ φαίνεται ότι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν στα 26 του χρόνια, αφού την προηγούμενη χρονιά έπαιξε 10 ματς βασικός και 14 ως αλλαγή, προσφέροντας πολύ λίγα πράγματα στην δημιουργία, κάτι που ο Τεν Χααχ κρίνει απαραίτητο ακόμη και για αμυντικούς παίκτες της ομάδας του όχι μόνο στο Μάντσεστερ αλλά και στον Άγιαξ νωρίτερα.

Η χρονιά που ακολουθεί θα είναι καθοριστική και για το μέλλον του Άντονι στην ομάδα. Στην πρώτη σεζόν του στην Premier League είχε 4 γκολ και 2 ασίστ. Πολλές φορές βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής για το γεγονός ότι δεν αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και επιθετικές πρωτοβουλίες στα ματς, ενώ οι Άγγλοι τονίζουν πως για να σταθεί στη Γιουνάιτεντ απαιτείται να είναι αποτελεσματικότερος στην αντίπαλη περιοχή.

Η λογική λέει πως αναβαθμισμένο ρόλο εφέτος θα έχει ο Γκαρνάτσο με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να περιμένουν άμεσα την αγωνιστική του… εκτόξευση. Πέρυσι και ενώ δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια είχε 19 συμμετοχές (μόνο 5 βασικός) με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα και στα τρία παιχνίδια που σκόραρε είχε παίξει λιγότερο από 20 λεπτά.

Οι δύο σταθερές του Τεν Χάαχ στην επίθεση θα είναι οι Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες. Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Μάουντ από την Τσέλσι, όμως παράλληλα οφείλει να αδειάσει το ρόστερ από παίκτες που είναι υψηλά αμειβόμενοι χωρίς αντίστοιχη προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα