Γιουβέντους: Μένει στο Τορίνο ο Πογκμπά (pic)

Δύσκολη χρονιά για τον Πολ Πογκμπά η περυσινή, ο Γάλλος άσος αγωνίστηκε ελάχιστες φορές λόγω τραυματισμών. Τα «σενάρια» και οι φήμες για το μέλλον του μακριά από το Τορίνο «φουντώνουν».

Όμως ο νέος αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Τζούντολι έβαλε τέλος στην έντονη φημολογια. Ο ισχυρός άνδρας της «μεγάλης κυρίας» αναφέρθηκε στον έμπειρο ποδοσφαιριστή και υπογράμμισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις ότι η ιταλική ομάδα περιμένει τον Πογκμπά να επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

«Επιστρέφει ύστερα

από έναν ζόρικο χρόνο, αλλά ο Πολ έχει μεγάλη θέληση και εμείς τον περιμένουμε ακόμα», ισχυρίστηκε ο Τζούντολι.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του 30χρονου μέσου στο Τορίνο. Θυμίζουμε ότι ο Πογκμπά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γιουβέντους το 2012 για τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι ποσού – ρεκόρ για εκείνη την εποχή 105 εκατομμυρίων ευρώ.

Στους «κόκκινους διαβόλους» δεν έκανε καλές χρονιές με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2022 να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της «Γιούβε», όπου και συνεχίζει την καριέρα του μέχρι σήμερα.

Juventus director Giuntoli on Pogba’s future: “He is returning from a troubled year, but Paul has great desire and we are waiting for him”.

“We’re counting on him to drag the boys along, he’s crucial for us”. pic.twitter.com/7gn8AQtsiE

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 18, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα