Γιουβέντους: Ντοκιμαντέρ η φετινή σεζόν (vid)

Γιουβέντους: Ντοκιμαντέρ η φετινή σεζόν (vid)evlachosΤρί, 02/23/2021 - 18:04

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι η φετινή σεζόν θα γίνει ντοκιμαντέρ. Οι μπιανκονέρι ήρθαν σε συμφωνία με γνωστή τηλεοπτική πλατφόρμα η οποία έχει ήδη μπει στα ενδότερα του συλλόγου και καταγράφει τα πάντα. 

Ιδού το τρέιλερ :

 


Για την φετινή σεζόν και την σειρά των ντοκιμαντέρ All or Nothing η Amazon έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου και πλέον

την Γιουβέντους

Έχουν ήδη περάσει από την σειρά των ντοκιμαντέρ η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (2018) αλλά και η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο (2020) καθώς και η Εθνική ομάδα της Βραζιλιάς (2020). 

Οι μπιανκονέρι αυτή την στιγμή, με ένα ματς λιγότερο, βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ και ετοιμάζονται για την μεγάλη αντεπίθεση καθώς μπαίνουμε στο τέλος της φετινής χρονιάς. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Η Γιουβέντους συμφώνησε με γνωστή τηλεοπτική πλατφόρμα και η σεζόν που διανύουμε θα γίνει ντοκιμαντέρ. Δείτε το τρέιλερ.  Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 18:04 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα