Ματιέ "Λάθος του Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα"

Ματιέ "Λάθος του Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα"evlachosΤρί, 02/23/2021 - 17:01

Ο Γκριεζμάν συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του τον Ιούλιο του 2019. Για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού από την Ατλέτικο Μαδρίτης οι μπλαουγκράνα έδωσαν 120 εκατομμύρια Ευρώ. 

Από την στιγμή που μετακόμισε όμως στο Καμπ Νόου είναι η σκιά του εαυτού του και το ίδιο ισχύει και για τον σύλλογο. 

Ο Ζερεμί Ματιέ, πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, συμπατριώτης και αντίπαλος του Γκριεζμάν στα Ισπανικά γήπεδα θεωρεί ότι ο Γκριεζμάν έκανε λάθος που άφησε

την Ατλέτικο για την Μπαρτσελόνα

"Προσωπικά, πιστεύω ότι έκανε λάθος. Στην Ατλέτικο ήταν ένα σημαντικό κομμάτι και δεν νομίζω ότι έχει την ίδια αξία σαν παίκτης για την Μπαρτσελόνα. Εκεί ήταν το αστέρι. Στην Μπάρτσα δεν είναι."

Ο Ματιέ μίλησε και για την προσωπική εμπειρία του στο Καμπ Νόου όπου βρέθηκε από το 2014 ως το 2017 : 

"Πέρασα πολύ άσχημα την τελευταία σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Ειδικά μετά την ήττα στο Τορίνο (...3-0 τον Απρίλιο του 2017 για τα προημιτελικά του Champions League) ένιωθα ότι έφταιγα εγώ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι κατηγορούσαν εμένα. Ήμασταν έντεκα μέσα στο γήπεδο".

Με την Μπαρτσελόνα έπαιξε 91 ματς και πέτυχε 4 γκολ. Κατέκτησε τα πάντα αλλά παρόλα αυτά δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τους μπλαουγκράνα. Σημεία των καιρών. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Σύμφωνα με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ζερεμί Ματιέ, ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν έπρεπε ποτέ να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για την Μπαρτσελόνα.  Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 17:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα