Γκαλτιέ: «Αξίζω να παραμείνω και του χρόνου»

Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, πως αξίζει να έχει μια ακόμα ευκαιρία στον πάγκο των Παριζιάνων. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έμπειρο τεχνικό να αποχωρεί από το «Παρκ Ντε Πρενς» και τη διοίκηση να αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Ο Γκαλτιέ δήλωσε για το μέλλον του: «Μου αξίζει να συνεχίσω. Ναι, προσωπικά νιώθω ότι αξίζω να συνεχίσω. Γιατί το αξίζω; Επειδή έδωσα τα πάντα αυτήν τη σεζόν, με πολλή ενέργεια. Ξέραμε και ήξερα, πώς να παραμείνω στην πορεία σε πολύ, πολύ δύσκολες στιγμές,

είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η δίκαιη ανάλυση, που δε θέλετε να κάνετε, είναι ότι υπήρχε μια Παρί Σεν Ζερμέν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μια, μετά το Μουντιάλ, με πολύ σημαντικούς παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων, δεν έχουν παίξει από τότε και για 16- 17 αγώνες».

Όσον αφορά στα σενάρια για το μέλλον του, ο Γκαλτιέ δήλωσε: «Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε, προκαλώντας αηδία και επιδεικνύοντας έλλειψη σεβασμού από κάποιους, αλλά ό,τι βιώνω εσωτερικά, κατά τη διάρκεια της σεζόν, και ειδικά στο δεύτερο μέρος της με τους παίκτες μου και το επιτελείο μου, απέχει πολύ από αυτά που υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του Τύπου: «Δε με γλυτώσατε εσείς. Είμαστε πρωταθλητές Γαλλίας, έχουμε κατακτήσει το Champions Trophy. Και μία τέτοια χρονιά, δεν είναι καταστροφική. Δεν πήραμε το κύπελλο ή το Champions League, αλλά η κατάσταση, ήταν πολύ περίπλοκη στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα