Γκλάντμπαχ-Σίτι 0-2: Ασταμάτητη η Σίτι «βλέπει» προημιτελικά (pic)

Γκλάντμπαχ-Σίτι 0-2: Ασταμάτητη η Σίτι «βλέπει» προημιτελικά (pic)mkatsafaΠέμ, 02/25/2021 - 00:05

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε στη19η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντο Σίλβα επικράτησε 2-0 της Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Στο 29ο λεπτό ο Κανσέλο έβγαλε τη σέντρα για τον Σίλβα που με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 35 γκολ

με τη φανέλα των «πολιτών», αλλά αυτό ήταν μόλις το τρίτο του τέρμα με κεφαλιά!

Ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη ο Κανσέλο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ στο 65΄όταν πάλι με σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Σίλβα και αυτός έβγαλε την ασίστ για τον Ζεσούς που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 2-0.

Ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει τώρα και στις 5 εμφανίσεις του στη φάση των «16» με την Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ (5 γκολ). Αυτό ήταν το 4ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Γκουαρντιόλα που δεν δέχτηκε γκολ!

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γκίντερ, Ζακάρια, Ελβέντι, Μπενσεμπαΐνι, Χόφμαν (87΄Βολφ), Κράμερ, Νόιχαους, Λάινερ (63΄Λαζάρο), Στιντλ (74΄Εμπολό), Πλεά (63΄Τουράμ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Φόντεν (80΄Τόρες), Στέρλινγκ (69΄Μαχρέζ), Ζεσούς (80΄Αγκουέρο) Σίλβα

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach - Ποδόσφαιρο Manchester City - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach ΔΙΕΘΝΕΙΣ To «τρένο» που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι δεν σταματάει πουθενά και το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ αποδείχτηκε πολύ μικρό για να δυσκολέψει τους «πολίτες». Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 00:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα