Γουλβς-Τότεναμ 2-1: Ανατροπή «λύκων» στις καθυστερήσεις με χρυσή αλλαγή Σαράμπια!

Η Τότεναμ φάνηκε ότι θα πάρει μεγάλη νίκη στο Μολινό, όμως η Γουλβς δεν παρέδωσε τα όπλα και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (91′ και 97′) γύρισε το ματς και υποχρέωσε την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου σε δεύτερη σερί ήττα (2-1).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Πάμπλο Σαράμπια, ο οποίος είδε τα πρώτα 87 αγωνιστικά λεπτά από τον πάγκο αλλά μόλις τον επιστράτευσε ο Γκάρι Ο’ Νιλ ήταν έτοιμος και έκανε απίστευτα πράγματα στο χορτάρι.

Ο Ισπανός πρώην παίκτης της Παρί Σεν

Ζερμέν στο 91′ έκανε υπέροχο κοντρόλ στην σέντρα του Κούνια και τελείωσε σε ένα χρόνο την φάση, για να ισοφαρίσει το γκολ του Τζόνσον από το 3ο λεπτό του ματς (1-1).

Το «πάρτι» του Σαράμπια είχε και συνέχεια στο 90+7′ με τον Ισπανό να παίζει κάθετα με υπέροχο τρόπο και τον Μάριο Λεμινά να κινείται σωστά για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «λύκοι» πίστεψαν μέχρι το τέλος στη νίκη σε ένα ματς που ήταν καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες αλλά μέχρι τις καθυστερήσεις δεν μπορούσαν να βρουν γκολ και στο τέλος δικαιώθηκαν μέσα σε αποθέωση.

Αυτή ήταν η 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τα «σπιρούνια», που έχασαν και την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή με αγώνα περισσότερο. Έμειναν στους 26 βαθμούς, έναντι 27 βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για τους γηπεδούχους, που ανέβηκαν στη 12η θέση με 15 βαθμούς.

Γουλβς (Γκάρι Ο΄Νιλ): Σα, Σεμέδο (66΄Ντόχερτι), Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι, Νούρι (87΄Ντόιλ), Χουάνγκ, Λεμινά, Ζοάο Γκόμες (87΄Σαράμπια), Μπελεγκάρδε (73΄Κάλαϊτζιτς), Κούνια

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπισούμα (76΄Λο Σέλσο), Χόιμπεργκ, Σαρ (63΄Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι, Τζόνσον (75΄Μπράιαν Χιλ), Σον

Keywords
Τυχαία Θέματα