Η Blizzard φέρνει το "Diablo" στο κόσμο των κόμικς

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα "Diablo 4" αλλά θα έχουμε κόμικ σχετικά με το δημοφιλές παιχνίδι.

Η Blizzard, μπορεί να μην μας δώσει το "Diablo 4" σύντομα, όμως φαίνεται να επεκτείνεται σε έναν άλλο τομέα, ιδιαίτερα διασκεδαστικό.

Η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Titan Comics προκειμένου να μας δώσουν μια νέα

σειρά κόμικς, που θα περιτριγυρίζουν το σύμπαν του "Diablo". Η σειρά θα γραφτεί από τον Marv Wolfman (Blade, Crisis On Infinite Earths) και θα εικονογραφηθεί από τον Piotr Kowalski (Wolfenstein) και θα μοιραστεί σε τέσσερις μίνι σειρές.

Το πρώτο κεφάλαιο θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο, το οποίο θα επικεντρώνεται σε ένα γκρουπ "ζωηρών μελετητών και σταυροφόρων καθώς ανακαλύπτουν την αληθινή προέλευση της ανθρωπότητας".

"Τοποθετημένο στον σκοτεινό και μολυσμένο – από τους δαίμονες – κόσμο του Sanctuary, η σειρά παιχνιδιών "Diablo" προσκαλεί τους παίκτες να αντιμετωπίσουν τις ομηρικές ορδές των Burning Hells - και τους ανταμείβει για τις προσπάθειές τους με σωρούς και σωρούς επικού loot. Το "Diablo III", η τρέχουσα δόση, έθεσε ρεκόρ για το ταχύτερα πουλημένο παιχνίδι PC, με περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλήθηκαν την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του και πάνω από 30 εκατομμύρια που πωλήθηκαν μέχρι σήμερα. Το Diablo III είναι διαθέσιμο για πλατφόρμες Windows, MacOS, PlayStation 4 και Xbox One. Ψάξτε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη συναρπαστική απελευθέρωση από το Titan Comics και Blizzard Entertainment σύντομα".

Αυτά είναι όσα ξέρουμε και μαθαίνουμε από το Comicbook. Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε φωτογραφίες από τα πρώτα σχέδια του κόμικ:

Titan Comics

Titan Comics

Επίσης, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το αν θα περιέχουν crossover χαρακτήρες τα κόμικς με τα παιχνίδια. Η πρώτη έκδοση του κόμικ, θα δημοσιευτεί κάπου μέσα στον Νοέμβριο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΦαίνεται να προχωρά το μυστικό First-Person παιχνίδι της BlizzardΤα κέρδη της Activision-Blizzard δείχνουν την προτίμηση του κοινού σε ψηφιακό περιεχόμενοBlizzCon 2017: Τι μπορούμε να περιμένουμε από τα "βαριά χαρτιά" της Blizzard

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα