«Η Γιουβέντους μας φοβάται!»

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ανέφερε ότι η Γιουβέντους «φοβόταν» την περασμένη σεζόν τη Νάπολι και εξακολουθεί να ονειρεύεται να αποπληρώσει την «αγάπη και την εμπιστοσύνη» του «παρτενοπεϊ» με ένα Σκουντέτο.

Ο Κουλιμπαλί που είχε δώσει τη νίκη πέρυσι στη Νάπολι με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο, είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή, μαζί με τον Μεχντί Μπενατιά.

Ο Κουλιμπαλί πανηγυρίζει το γκολ
που πέτυχε πέρυσι στο Τορίνο

«Το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα προσπαθώ να βελτιωθώ έτσι ώστε να μπορώ να δείξω σε όλους ότι μπορώ να είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο", δήλωσε σε ιταλικά μέσα ο άσος της Νάπολι.
«Όταν σημείωσα αυτό το γκολ με την Γιουβέντους, ήμουν πραγματικά χαρούμενος. Θέλω πραγματικά να κερδίσω κάτι με τη Νάπολι, μου δίνουν πολλή αγάπη και αυτοπεποίθηση. Θέλω να τους δώσω κάτι και ελπίζω ότι αυτό θα είναι το πρωτάθλημα.
Πέρυσι το πιστέψαμε μέχρι το τέλος, γιατί η Γιουβέντους μας φοβόταν και όταν αισθάνεσαι ότι μια ομάδα φοβάται την δική σου ομάδα , είναι πολύ ωραία αυτή η αίσθηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα