Ίλιτς: “Οι παίκτες έδειξαν καρδιά σήμερα”

Αναλυτικά:

“Πρώτα από όλα, ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες με υψηλή τεχνική. Που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα αν τους δώσεις τον χώρο.Οι παίκτες μου σήμερα έδειξαν καρδιά, δεν τα παρατάμε ποτέ, παλέψαμε μέχρι τέλους και νομίζω ότι αξίζαμε να βάλουμε υο γκολ της ισοφάρισης. Να μην ξεχνάμε ότι σήμερα παίζαμε με αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών ,λόγω του Κυπέλλου Αφρικής, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

Είναι

ωραίο ότι καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος, αλλά όπως είπα αξίζαμε να βάλουμε το γκολ γιατί δεν τα παρατήσαμε ποτέ και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Θέλω να εξυμνήσω τους παίκτες μου, τους νεαρούς όπως ο Καραμάνης, που μπορεί να έπαιξε 10 λεπτά και μπορεί να μην παίρνει τις ευκαιρίες που παίρνουν άλλοι ποδοσφαιριστές αλλά έδειξε πως καταλαβαίνει απόλυτα το κλίμα της ομάδας και αυτή είναι η νοοτροπία που θέλουμε να βλέπουμε στην ομάδα.

Παίζουμε ένα παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα, που στο πρώτο παιχνίδι δυσκολευτήκαμε πολύ και ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις. Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση, αυτός είναι ο στόχος και έχουμε 3 μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα