Ίντερ: «Δένει» βασικό της παίκτη

Κάτοικος Μιλάνου θα παραμείνει ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Οι «νερατζούρι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Αργεντινό επιθετικό, δίνοντας τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο «Τόρο» είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, ενώ ήταν κάτι που είχαν δηλώσει επίσης ανοιχτά τόσο ο Πέπε Μαρότα όσο και ο Χαβιέρ Ζανέτι. Τελικά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μάλιστα οι όροι ήταν αυτοί που ήθελαν αμφότεροι.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνες θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2029,

με τον ίδιο να λαμβάνει εννιά εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν στο τέλος της σεζόν και μάλιστα πριν αποχωρήσει για την πατρίδα του ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Copa America.

Ο Μαρτίνες αγωνίζεται στην Ίντερ από το 2018, συμληρώνοντας 280 εμφανίσεις με 138 γκολ και 41 ασίστ. Τη φετινή σεζόν είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 23 τέρματα σε 31 αγώνες, αποτελώντας έναν ποδοσφαιριστή «βαρόμετρο» στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Φυσικά, έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ιταλίας, 3 Σούπερ Καπ (συνεχόμενα), 2 Κύπελλα με την Ίντερ, ενώ με την Αργεντινή έχει σηκώσει το Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίντερ, Δένει,inter, denei