Ίντερ Μαϊάμι: Απολογήθηκε για το Χονγκ Κονγκ

Η απουσία των δυο παικτών από το φιλικό κόντρα σε επίλεκτη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος, δημιούργησε αναστάτωση στους φιλάθλους, που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς. Η πλειοψηφία ζητάει να της επιστραφούν τα χρήματα που έδωσε, ενώ για το θέμα πήρε θέση και η τοπική κυβέρνηση, η οποία εξέφρασε τη δυσφορία της.

Η αμερικανική ομάδα αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Παρά τις καλύτερες προθέσεις

μας, καταλαβαίνουμε ότι υπήρξε απογοήτευση για την απουσία του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες στον αγώνα της Κυριακής και λυπούμαστε που οι δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν».

Και συμπληρώνει: «Αναγνωρίζουμε επίσης ότι η καθυστερημένη απόφαση προκάλεσε απογοήτευση στους υποστηρικτές μας στο Χονγκ Κονγκ και στη διοργανώτρια της εκδήλωσης, την “Tatler Asia”. Θεωρούμε όμως απαραίτητο να εκφράσουμε ότι οι τραυματισμοί είναι δυστυχώς μέρος του όμορφου παιχνιδιού και η υγεία των παικτών μας πρέπει πάντα να έρχεται πρώτη».

Τέλος, η αμερικανική ομάδα καταλήγει: ««Οι παίκτες τραυματίζονται στο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό δεν φταίει κανείς. Είναι ένα μέρος του όμορφου παιχνιδιού που είναι σκληρό και επηρέασε την επίσκεψή μας στο Χονγκ Κονγκ. Καθώς συνεχίζουμε να καταναλώνουμε τα πρωτοσέλιδα και την αρνητικότητα προς τους διάφορους εμπλεκόμενους φορείς, αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε την πραγματικότητα αυτών των αθλητικών τραυματισμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα