Ο λόγος που ο Αγκουέρο απαρνήθηκε το "10" του Μέσι

09:32 9/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί το 2021 λόγω προβλημάτων με την καρδία του, μοιράστηκε μία στιγμή από την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Στις αρχές της ίδιας χρονιάς, ίδιος ήθελε να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι, έστω και με περιορισμένο χρόνο, αλλά ο σύλλογος δεν ήθελε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Όταν έφτασε η πρόταση από την Καταλονία, ο Μέσι τον διαβεβαίωσε ότι θα παρέμενε στην Μπαρτσελόνα παρά τα σενάρια και τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί, επομένως αν αποδεχόταν την πρόταση θα έπαιζαν μαζί.

Λέο με διαβεβαίωσε ότι θα κανονιζόταν η ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπάρτσα, ότι θα ξεκινούσε προπονήσεις".

"Είδα την είδηση και σκέφτηκα ότι ήταν ψεύτικη. Του έγραψα και μου είπε 'ναι'. Δεν ήξερα καν τι να του απαντήσω, δεν του απάντησα πια. Τον είδα την επόμενη μέρα και ήταν αρκετά άσχημα".

Λίγο καιρό μετά την άφιξή του στον καταλανικό σύλλογο, ο Αγκουέρο θα αποχαιρετούσε τον φίλο του, αφού ο Μέσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αμέσως μετά, στον Αγουέρο προσφέρθηκε η εμβληματική φανέλα με το νούμερο 10 του Μέσι, αλλά ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης την απέρριψε, καθώς πίστευε ότι ο φίλος του θα επέστρεφε τελικά.

Ο ίδιος δήλωσε: "Μόλις έφυγε ο Λέο, ο σύλλογος μου πρόσφερε το "10", τους είπα όχι. Όχι, γιατί δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω, ήμουν το '10' σε όλους τους συλλόγους μου. Αλλά πίστευα ότι ο Μέσι θα επέστρεφε. Τους είπα ότι κάποιος άλλος θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσει.

"Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να το χρησιμοποιήσει, εσύ ή ο Ανσού... Μου είπαν. Τους είπα να το δώσουν στον Ανσού Φατί, για μένα το '10' είναι του Λέο, αν δεν είναι εκεί, μην το χρησιμοποιήσετε".

Διαβάστε περισσότερα

Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο σε Γιαμάλ η Μπαρτσελόνα

Τιάγκο: Το τέλος μιας μεγάλης καριέρας;

Keywords
Τυχαία Θέματα