Ισάκ: Ο μικρός Ζλάταν

Ισάκ: Ο μικρός ΖλάτανiprintezΤετ, 11/18/2020 - 20:03

Στην ηλικία του, 21 ετών, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προσπαθούσε να προσαρμοστεί στον Άγιαξ και να βρει τα πατήματά του. Στα 39 βέβαια, ο “ΙZ back” βγάζει μάτια με την πρωτοπόρο Μίλαν στην Ιταλική Λίγκα. Και τα χρόνια περνάνε...

Στην ηλικία των 21 ετών, ο Αλεξάντερ Ισάκ είναι μικρός Ζλάταν. Και δε θέλει απλώς να μεγαλώσει αρκετά για να κάνει καριέρα, αλλά να μεγαλώσει πολύ και να βαδίσει στα βήματα του μεγάλου Ζλάταν. Αναπόφευκτα, βάσει επιδόσεων, η σύγκριση

είναι εν εξελίξει...

Έχει άλλωστε όλο το πακέτο για να τα καταφέρει. Είναι βασικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και στην εθνική Σουδίας. Επιθετικός με το εύκολο γκολ. Στη χώρα των Βάσκων, αν η πορεία έχει ανοδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, δύσκολα θα τον κρατήσουν, άλλωστε η παρουσία του στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαβατήριο ανέλιξης.

O Aλεξάντερ Ισάκ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ΑΙΚ Στοκχόλμης, του σουηδικού πρωταθλήματος και της εθνικής ομάδας της χώρα του (17 ετών, 3 μηνών και 22 ημερών, με αντίπαλο τη Σλοβακία στο 6-0, Ιανουάριος 2017), σε μια μαγική σεζόν που ολοκληρώνεται το 2016, με 10 γκολ σε 24 ματς στην Allsvenskan.

Σε ηλικία 18 ετών, ο Ισάκ πήγε στο Ντόρτμουντ για να φορέσει τη βαριά φανέλα της Μπορούσια, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να επιβληθεί στην ομάδα και να σκοράρει, με αποτέλεσμα να πάει δανεικός στην Ολλανδία και τη Βίλεμ.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19, ο γεννημένος από γονείς από την ανατολική Αφρική και την Ερυθραία, στη Σόλνα επιθετικός μετράει 13 γκολ και 7 ασίστ σε 16 ματς στην Eredivisie.

Στην Ισπανία (τρίτη χώρα σε αναζήτηση καριέρας) και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Ισάκ πήγε το 2019 με πενταετές συμβόλαιο, έβαλε 9 γκολ σε 37 αγώνες και προσαρμόστηκε άμεσα, κάτι που φάνηκε και στην εξαιρετική του παρουσία στο Κύπελλο του Βασιλιά, με 7 γκολ σε 7 ματς.

Η αγωνιστική εκτόξευση επετεύχθη και ο μικρός Ζλάταν μεγαλώνει. Ο μεγάλος Ζλάταν παρακολουθεί από το Μιλάνο...

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΙΣΠΑΝΙΑ Η αγωνιστική εκτόξευση επετεύχθη και ο μικρός Ζλάταν μεγαλώνει. Ο μεγάλος Ζλάταν παρακολουθεί από το Μιλάνο... Article publish on Τετ, 11/18/2020 - 20:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα