Ισλανδία – Λίχτενσταϊν 4-0: Ιστορικός Σίγκουρντσον

Οι Ισλανδοί κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Είχαν δοκάρι με τον Σίγκουρντσον (5′) και ο ίδιος παίκτης έγραψε ιστορία στο 22ο λεπτό σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι για το 1-0.

Με το γκολ του έφτασε τα 26 γκολ στην καριέρα του με την Εθνική Ισλανδίας για να φτάσει στην κορυφή της λίστας των σκόρερς της χώρας τους Σιγκτόρσον και Γκουντγιόνσεν.

Το 2-0 ήρθε στο 44ο λεπτό σε τετ-α-τετ του Φιμπόγκασον ενώ το Λίχτενσταϊν είχε σπάνια ευκαιρία να

σκοράρει αλλά ο Βιζερ αστόχησε από το σημειο του πέναλτι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (45+4).

Με την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ο Σίγκουρντσον σκόραρε ξανά για το 3-0 (49′) και την ιστορική στιγμή που έφτασε τα 27 γκολ και έμεινε μόνος στην κορυφή της λίστας των σκόρερς της χώρας.

Το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Χάραλντσον με πανέμορφη εκτέλεση (63′) και από εκεί και πέρα οι Ισλανδοί κατέβασαν ταχύτητα και το ματς έληξε 4-0.

Ισλανδία: Όλαφσον – Σάμπστεντ, Ίνγκασον, Πάλσον, Φίνσον – Τροϊστασον (80′ Γκούναρσον), Γ. Σίγκουρντσον (58′ Γιοχάνεσον), Χάραλντσον – Βίλουμσον (58′ Άντερσον), Τορστέινσον (80′ Γκουντγιόνσεν), Φιμπόγκασον (58′ Όσκαρσον)

Λίχτενσταϊν: Μπ. Μπούχελ – Μάρξερ, Βίζερ, Τράμπερ – Μάιερ (71′ Νέτσερ), Λούχινγκερ (75′ Μπεκ), Μα. Μπούχελ (71′ Λόρεντς), Ζέλε, Γκέπελ – Χάσλερ (90′ Νοτάρο), Σαλάνοβιτς (90′ Κίντλε)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισλανδία – Λίχτενσταϊν 4-0, Ιστορικός Σίγκουρντσον,islandia – lichtenstain 4-0, istorikos sigkourntson